0

RESERVERET

39

SOLGT

4

LEDIGE

Vi har det gode liv på Beddingen

Forvent noget helt andet, end du kan få andre steder. Beddingen 7 udmærker sig ved at have frit udsyn mod vest. Her er ingen generende nabobygninger. Til gengæld er der udsigt over Østre Havn og frit lysindfald fra solen hele året. Bo i det maritime miljø ved havnefronten, men tilbagetrukket og i ly for blæsten, der jo som bekendt går frisk over Limfjordens vande.

Et æstetisk møde mellem den industrielle kulturarv og moderne arkitektur

Beddingen 7’s forankring i de stolte danske traditioner, der knytter sig til området, fornægter sig ikke. En af de tydeligste referencer er de smukke, blødstrøgne teglsten fra Strøjer. Teglen i kombination med de store glaspartier og altaner udstråler både elegance og dybde og skaber et smukt samspil mellem Beddingen og de omkringliggende byggerier. Arkitekternes gennemførte vision resulterer i et byggeri, der harmonerer smukt med havneæstetikken og den øvrige bebyggelse på Østre Havn.

I forhold til beliggenhed og materialevalg har lejlighederne en lav m2-pris for området. Det skyldes, at de er lidt større end normalt. Du giver ikke det samme for den sidste m2 som for den første.

– Morten Dahl, home Aalborg

Vi har vinterhaver på Beddingen

Der er tænkt over alle detaljer på Beddingen 7. Som at hver luksuslejlighed har en vindafskærmet altan. Her er det muligt at åbne stuen op ud mod fjorden –  eller at forlænge udelivet i for- og sensommeren. På Beddingen 7 er der rum til at nyde.

Vi har gedigne materialer på Beddingen

Vi er gået efter det gode, det gedigne i materialevalget. Kvalitet, der kan ses, mærkes og som holder i årevis. Både ude og inde. Som Unoform-køkkener og -badeværelser, solide trægulve i ask eller eg, hårde hvidevarer fra Miele og meget andet godt, der pryder de 43 nye hjem og giver en skøn fornemmelse af luksus.

Det er en ret opsigtsvækkende og spændende detalje, at du træder direkte fra elevatoren og ind i din entre.

– Kim Skovhus, Norconsult-Skovhus Arkitekter